A riportról

Jelentésünk betekintést nyújt a hazai kereskedelmi ingatlanpiacon elterjedt jogi gyakorlatokba, és bemutatja az eladók és a vevők közötti aktuális erőviszonyokat.
Az elemzés elkészítéséhez nem nyilvános információkat használtunk fel, hanem olyan tranzakciók adatait, amelyek során a DLA Piper Hungary az eladó vagy a vevő részére tanácsadási szolgáltatást nyújtott és amelyekben az érintett ingatlan nettó értéke meghaladta a 10 millió eurót.

Tudjon meg többet

Töltse le a tanulmányokat!

Letöltés

A 2021-es évet érintő legfontosabb trendek és megállapítások

Idén újdonság

Extra tartalmak az ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb témákról

A külföldi befektetésekre vonatkozó szabályozás változásának hatása az ingatlan-adásvételi ügyletekre

Miért lényeges a versenyjogi szabályok betartása a tranzakciók során?

Az ingatlan-adásvételi ügyletek sikeres lebonyolításának alapjai

Tanulmányok letöltése

Letöltés

A jelen kiadványban közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és semmilyen témában nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A jelen kiadványban közzétett információk átadása és átvétele nem eredményezi ügyvéd-ügyfél kapcsolat létrejöttét köztünk és az átvevő között. Kérjük, a jelen kiadvány kapcsán ne adjon át részünkre bizalmas információkat. A kiadvány kapcsán átadott információk nem eredményezik ügyvéd-ügyfél kapcsolat létrejöttét, továbbá az Ön által a részünkre átadott információk kizárólag abban az esetben minősülnek bizalmasnak, ha előzetesen elvállaltuk az Ön jogi képviseletét, és írásbeli megállapodás jött létre Ön és a DLA Piper között. Előfordulhat, hogy a jelen kiadvány tartalma nem az aktuális jogi környezetet tükrözi. Az itt bemutatott jogszabályok tartalma és jogértelmezése változhat. A törvény által biztosított keretek között a lehető legteljesebb mértékben elhárítunk minden felelősséget a jelen kiadvány tartalma alapján végrehajtott intézkedésekért, illetve azok elmaradásáért. Ha a jelen kiadványban közzétett információkra kíván hagyatkozni, akkor kérjük, ezzel kapcsolatban előzetesen vegye igénybe szakképzett jogi tanácsadó segítségét.