A DLA Piper Hungary ingatlanjogi csoportjának szakértőiként a helyi és a nemzetközi ingatlanpiac összes területén aktívan jelen vagyunk. Mélyreható tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanfejlesztők és az ingatlanbefektetők támogatása terén, valamint az ingatlanügyletek befektetési és fejlesztési folyamatainak minden egyes szakaszában értékteremtő és innovatív tanácsadási szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket. A logisztikai központokkal, ipari ingatlanokkal és infrastrukturális fejlesztésekkel kapcsolatos tranzakciós tanácsadási projektek során szerzett tapasztalatunkat a piac is széles körben elismeri. Szakértőink a projektek tervezési, beszerzési és kivitelezési szakaszai során egyaránt támogatják ügyfeleinket.

Az ingatlanjog összes vetületét lefedjük, valamint teljes körű adó- és üzleti tanácsadást is vállalunk, így ügyfeleink részére valóban minden területre kiterjedő üzleti támogatást tudunk biztosítani. Csapatunk szorosan együttműködik a fúziók és felvásárlások, a jogviták és a szabályozás, valamint a pénzügyi, adó- és üzleti tanácsadás területén tevékenykedő szakértőinkkel, melynek köszönhetően a folyamat kezdetétől egészen a megvalósításig hatékonyan tudjuk strukturálni az ingatlanügyleteket.

Emellett a DLA Piper hálózat tagjaként a világ egyik legnagyobb ingatlantanácsadó vállalata áll mögöttünk, amelynek tagvállalatai egymással együttműködve, határokon átívelően dolgoznak a projektek hatékony megvalósításán. Különféle szektorokat érintő projekttapasztalat alapján átfogó ismeretekkel rendelkezünk a piacról, ezáltal hasznos, komplex tudást igénylő tanácsokkal tudjuk ellátni Önöket.

Ha kérdésük van, kérjük, keressenek minket bizalommal.

Kapcsolatfelvétel

További tartalmakért látogasson el a DLA Piper Hungary weboldalára!

Tovább a weboldalra