Kui Szilárd

Local Partner
Ingatlanjogi csoportvezető
DLA Piper Hungary
szilard.kui@dlapiper.com

Szilárd a befektetési ingatlanok piacának teljes szegmensében ad tanácsot az ingatlanfejlesztéstől az értékesítésig bezárólag. Tapasztalata kiterjed az ingatlanok adásvételére és bérletére, legyen akár szó zöldmezős ipari beruházásról, vagy luxus márkák magyarországi piacra lépéséről. Szilárd aktív tanácsadója az elmúlt évek legjelentősebb magyarországi built-to-suit bérleti tranzakcióinak, valamint részt vett több zöldmezős ipari beruházás előkészítésében is.

Kovaloczy Áron

Ügyvezető igazgató
DLA Piper Business Advisory
aron.kovaloczy@dlapiper.com

Áron több mint tizenöt éves tranzakciós, üzletértékelési és pénzügyi modellezési tapasztalattal rendelkezik. Szakmai pályafutása során több mint négyszáz esetben végezte el, vagy vizsgálta felül társaságok értékelését különböző iparágakban, valamint széles körű tapasztalatokkal rendelkezik valamennyi elfogadott üzletértékelési módszer alkalmazása tekintetében.

Marosi Zoltán

Társvezető
Versenyjogi csoport
DLA Piper Hungary
zoltan.marosi@dlapiper.com

Zoltán praxisának fókuszában a magyar és uniós versenyjog, a fogyasztóvédelmi jog és a közigazgatási perjog áll. Számos szakcikket és könyvrészletet publikált versenyjogi, kereskedelmi jogi és európai uniós jogi tárgykörökben. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, valamint a Bibó István Szakkollégiumban az európai uniós jog és a versenyjog meghívott előadója. Szakvizsga cenzor. A Magyar Versenyjogi Egyesület tagja, az International Bar Association Versenyjogi Bizottságának tisztségviselője.

Tóth Angéla

Szenior ügyvéd
Ingatlanjogi csoport
DLA Piper Hungary
angela.toth@dlapiper.com

Angéla a befektetési ingatlanok vásárlásával, fejlesztésével és értékesítésével összefüggésben nyújt tanácsadást a piac szereplői számára. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik iroda és logisztikai ingatlanok átvilágításával és a vonatkozó tranzakciós szerződések tárgyalásával kapcsolatban. Angéla széleskörű tapasztalattal rendelkezik kivitelezési szerződésekkel, fedezetkezelői szerződésekkel és településrendezési követelményekkel kapcsolatos ügyekben is.