Borbély Gábor

Partner, Finanszírozási és Ingatlanjogi csoportvezető
DLA Piper Hungary
gabor.borbely@dlapiper.com

Gábor a DLA Piper Hungary Finanszírozási és Ingatlanjogi csoportjának vezetője. Szakmai tevékenysége kiterjed a magyarországi piachoz kötődő, valamint a határon átnyúló nemzetközi finanszírozási ügyletekre. Hitelezői és hitelfelvevői oldalon egyaránt jelentős ügyletekben vett részt, és komoly tapasztalattal rendelkezik a kétoldalú, valamint a szindikált hitelkonstrukciók jogi strukturálása terén. Kiemelkedőek az ingatlan-, energia-, és infrastruktúra-szektorban szerzett tapasztalatai.

Balogh Tamás

Counsel, Real Estate Service Stream Leader
DLA Piper Hungary
tamas.balogh@dlapiper.com

Tamás a DLA Piper Hungary Ingatlanjogi csoportjának vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader. Közel 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik és tanácsadói tevékenysége az ingatlanok teljes életciklusát lefedi. Szakértelme kiterjed a felvásárlásokra és ingatlanértékesítésekre, a fejlesztésre és tervezésre (beleértve a zöldmezős és ipari fejlesztési projekteket), a bérbeadásra és az ingatlankezelésre egyaránt.

Molnár Viktória

Szenior ügyvéd, Ingatlanjogi csoport
DLA Piper Hungary
viktoria.molnar@dlapiper.com

Viktória a DLA Piper Hungary Ingatlanjogi csoportjának szenior ügyvédje. Több, mint nyolc éve aktív az ingatlan szektorban, jelentős tapasztalatra tett szert iroda és üzlethelyiség bérleti szerződések és módosítások, ‚A’ kategóriás irodaház kivitelezési (FIDIC és nem FIDIC alapú egyaránt) és fit-out szerződések szerkesztésében és tárgyalásában. Általános compliance területen is tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi compliance csapatot vezetett, bevezetett és implementált számos alap szabályozót (Etikai Kódex, Anti-Bribery Policy, Whistleblowing Policy, Dawn Raid Policy). Viktória szintén jártas általános társasági jogi és munkajogi területeken.

Anikó Edit Szűcs

Szenior ügyvéd, Ingatlanjogi csoport
DLA Piper Hungary
aniko.szucs@dlapiper.com

Anikó a DLA Piper Hungary Ingatlanjogi csoportjának szenior ügyvédje, aki ügyfeleit az ingatlan- és az építésjog minden területén támogatja. A DLA Piperhez történő csatlakozása előtt több mint 10 év tapasztalatot szerzett más nemzetközi ügyvédi irodáknál, valamint az államigazgatásban.

A hazai és nemzetközi ügyfeleknek történő tanácsadáson túl Anikó a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karának oktatója.